Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Λευκάδας στον Διαγωνισμό «Θαλής 2017-2018» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Το καλωσόρισμα και ο συντονισμός έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα του Παραρτήματος Λευκάδας ΕΜΕ και Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας,  κ. Κονιδάρη Νικόλαο. Ακολούθησε η ομιλία από την Πρόεδρο του Παραρτήματος Λευκάδας ΕΜΕ και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Μπενέκη Χριστίνα. Στη συνέχεια, ο Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής και διευθυντής του Εργαστηρίου Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Βλάμος Παναγιώτης, στην ομιλία του παρουσίασε τις πρόσφατες έρευνες στον τομέα.

Πριν τις απονομές, η καθηγήτρια πιάνου του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας κ. Μαρία Βέγκου, χάρισε ξεχωριστές μουσικές στιγμές με δύο Impromptus του Fr. Schubert. 

Στην τελετή παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος. Από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκάδας, παρέστησαν ο Πρόεδρος, κ. Κογκάκης Γρηγόριος, οι Αντιδήμαρχοι Νικητάκης Μάρκος και Φίλιππας Γεώργιος και από την Περιφέρεια Καρυάς ο κ. Βλάχος Ευστάθιος.